fbpx

Din karriär börjar här

Doktor Hemma erbjuder serviceinriktad och högkvalitativ sjukvård genom hembesök av läkare inom Stockholms län.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb där undersökning och behandling genomförs direkt hemma hos patienten. För att ge extraordinär service krävs extraordinär personal – kanske är det du? Just nu har vi lediga platser för dig som är sjuksköterska, läkare eller psykolog. Kan du inte heller få nog av att hjälpa folk? Vill du vara mer flexibel och komplettera ditt befintliga arbete? Möjligheterna är många.

Just nu söker vi fler sjuksköterskor!

Kvalificerade och trevliga läkare sökes

Är du psykolog? Läs mer om vår nysatsning här!

All vår personal är certifierade och legitimerade. Du ska vara serviceinriktad och brinna för att hjälpa folk i nöd. Vi bygger Sveriges trevligaste läkarkår, är du en av dem? 

Du bestämmer själv över din tid, arbeta när och vart du vill och du får betalt därefter. Doktor Hemma har inte för avsikt att ersätta ditt vanliga arbete, snarare komplettera och ge dig mer frihet.

Välkommen till framtidens personliga och
flexibla doktorsmottagning

Hos oss är allting i ständig förändring. Utveckling, kreativitet, nya idéer är något som uppskattas och uppmuntras. Vårt team lockas av att utforska nya och okända marker där ingen förut varit och där utmaningarna lurar. Vill du växa, utvecklas och har en massa idéer?