Vaccinationer

Via Doktor Hemma har du möjlighet att vaccinera dig och din familj.

  • TBE-vaccination (fästingburet virus som kan ge bland annat hjärnhinneinflammation)
  • Influensavaccination
  • Resevacciner

Vi erbjuder även resemedicinsk rådgivning, ser över, och ger förslag på reseapotek.

Influensa

Du måste vaccinera dig varje år för att bibehålla ditt skydd mot influensa. Det beror på att influensan förändras ständigt genom mutationer. Det finns också flera olika sorters influensa.

Via Doktor Hemma kan du tryggt och smidigt vaccinera dig mot säsongsinfluensan. Du kan även få din och familjens influensavaccination hemma hos er – hembesökskostnad tillkommer då.

Utöver influensavaccination och TBE (fästingvaccination) får du hjälp av oss inför utlandsresor att se över och hjälpa dig med vaccinationer men även se över ev. reseapotek och hälso- sjukvårdsprodukter som kan vara bra att ha med. Vi kommer gärna till företaget och vaccinerar till exempel mot influensa och TBE. Det spar tid och pengar! 

Vad är TBE?

TBE är en fästingburen hjärninflammation som sprids till människor via fästingar. Detta är en allvarlig sjukdom som i dagsläget inte kan botas och därför är det viktigt att vaccinera sig.

Fästingar finns på många platser i Sverige och vissa områden klassas som högriskområden, Stockholms län är ett av dessa. 

TBE kan undvikas, vaccinera dig hos oss!

Rese­vaccination och rese­medicinsk råd­givning

Utöver influensavaccination och TBE (fästingvaccination) får du hjälp av oss inför utlandsresor att se över och hjälpa dig med vaccinationer men även se över ev. reseapotek och hälso- sjukvårdsprodukter som kan vara bra att ha med. Vi kommer gärna till företaget och vaccinerar t.ex. mot influensa och TBE. Det spar tid och pengar! 

Övriga vacciner

Vi erbjuder även andra vaccin mot exempelvis vattkoppor, livmoderhalscancer och stelkramp. Se hela vårt utbud här.

Influensa­vaccination företag

Läs mer om vaccination på ditt företag här!

Boka vaccination

Du kan boka din vaccination genom att kontakta oss på telefon, e-post eller boka direkt online.