Hälso­undersökning

I samarbete våra utvalda samarbetspartners får du möjlighet att göra hälsoundersökningar. Genom kontinuerliga hälsoundersökningar blir det enklare att fånga upp sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, cancer, fysisk och psykisk ohälsa. På så sätt kan vi ett tidigt stadie sätta in rätt behandling för att motverka sjukdomsförloppet.

Dessutom kan många sjukdomar förebyggas genom att sätta in preventiva insatser innan sjukdomen brutit ur. Därav är det viktigt att göra en årlig hälsoundersökning som privatperson för att på ett effektivt sätt kunna jämföra dina nuvarande värden med tidigare och se eventuella förändringar.

Har du frågor angående vårt utbud av hälsoundersökningar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hälsoundersökning kan även utföras som hembesök, såväl provtagning och mätningar av sjuksköterska som uppföljande läkarbesök. Då tillkommer förstås extra hembesöksavgift. Du kan även göra uppföljande läkarbesök som ett videomöte.

Hälso­undersökning för privat­personer i Stockholm

Vi tror att ökat förståelse och bättre insikt gällande sin egen hälsa leder till ett större ansvarstagande för sitt eget hälsotillstånd.

Är du företagare? Läs mer om hälsoundersökning för företag i Stockholm. Vi utför gärna hälsoundersökningar hos er på företaget.

Våra hälso­undersökningar

Vi erbjuder flera typer av hälsoundersökningar för privatpersoner. Har du frågor eller funderingar gällande en hälsoundersökning för privatperson får du mer än gärna höra av dig till oss via mejl eller på tel. 010 – 288 29 00, så besvarar vi dina frågor.

Är du intresserad av våra hälsoundersökningar?

Kontakta oss via mail eller telefon för mer information: